10.07.2010

den svarta katten

som vissa kanske vet så passar jag en lägenhet i västra hamnen samt ägarnas katt.
för det första vet jag inte vad den heter och för det andra fick jag inga instruktioner om var varken kattlådan eller kattmaten fanns (har hittat det nu dock, långt in i ett gömt hörn)
men iaf, den här katten är så sjuuuuuukt jävla jobbig. den ska sitta på mig när jag äter, sitta på mig när jag sover, sitta på mig när jag är på toa, var jag än går ska den fan vara på mig och det är inte det att det kan vara mysigt för den är sjukt äcklig, spelar ingen roll hur många gånger jag byter vatten i vattenskålen till den, den envisas ändå med att dricka diskvattnet i mina odiskade glas.. mmh jumi. och sen slicker den på ALLT, (just nu slickar den sig själv mellan benen, är väl ifs ganska normalt..) och den försöker alltid slicka på mina mackor eller vad jag nu äter. så jäävla äcklig. tappar aptiten varje gång den kommer nära mig.

plus att hon är en utekatt så när jag inte släpper ut henne när hon vill bajsar hon på golvet.... försöker undvika det men ibland kan hon inte bestämma sig för om hon ska vara ute eller inne och är jag inte där och öppnar dörren för henne när hon ska in blir hon också lack. men liksom hallå, jag har väl fan också ett liv?

p a l l a r i n t e m e d d e n.

1 kommentar: