9.03.2010

trueblood/csi/2012

har drömt mardrömmar två nätter i rad, onice.

i natt drömde jag att jag var en vampyr och jag tror att jag dödade någon för sen var jag med i en mordutredning för att jag hade slängt ner ett saltkar ner för en rulltrappa på malmborgs. jag ljög för polisen iaf men kommer inte ihåg om vad och varför. sen hängde jag omkring i slottstaden med massa vampyrdudes som såg ut som angelina jolie, palla det liksom? för självförtroendet då alltså.

sen var jag på någon strand (inte längre som vampyr) och där började det komma massa lavaklumpar flygandes från luften, vi gömde oss i ett vindskydd men sen blev det värre och det kom typ feta isblandade vattendroppar från luften och hela jorden började fucka sig. så jag sprang igenom hela västra hamnen, hoppade från hus till hus, från säng till bokhylla och sånt. sen ringde jag mamma som säger "klarar du dig själv i din kruka?" och jag blev skitsur för jag ville väl träffa henne innan vi alla dog. men sen tillslut gjorde jag det och då tog hon med oss till nåt garage i kirseberg med nån jävla whitetrash familj och där sitter dom och dricker vin? och jag menade på att vi inte kunde vara i ett jävla garage när jorden höll på att gå under för bilarna kommer rulla på oss och sånt.

en konstig grej till var att vägen från västra hamnen till kirseberg är en väg som jag har hittat på i min drömvärld, så den brukar alltså vara med när jag drömmer om olika saker. så jävla läskigt.

slutsats: sluta kolla på tv

Inga kommentarer: