8.24.2010

fuck me

alla människor har mörka och ljusa perioder i livet och just nu är jag i en mörk/ljus period, det är som en jävla bergochdalbana

och nä detta är inget jävla killproblem. hatar killar helt allmänt och tycker att dom bara kan gå och ha sex med varandra istället.

MEN fyfan vad livet känns meninglöst ibland. först pluggar man ihjäl sig för att jobba ihjäl sig och den lilla tiden man har kvar är man antingen astrött eller så är det bara skit ändå. sen kanske man har lite semester med vad fan hjälper en vecka på mallorca egentligen?

that's it

byebye!

2 kommentarer:

Amy on the mend sa...

hahahahaha!
älskar när du är så jävla bitter och cynisk. it rulez

OxtbåGen m cÅåka sa...

Bejbii nu får du tagga till. Vi är nära men inte vuxna riktigt än. Vi har inget booring jävla 7-4 jobb varje varje mån- fre. När lönen väl damper in på kontot är de bara o se pengarna rinna iväg åt alla förbannade räkningar man skaffat sig. Du är inte gift - dvs fast med EN och samma man resten av livet som ligger samma med dig, kanske tar en fulibg i tvåan nån gång och om du har tur skiljer du dig från aset som ändå var otrogen för att srn ångrar allt och insåg att tiden är knapp o du kommer leva ensam resten av ditt liv. Dina ungar är otacksamma brats som tar- allt för givet och djuren aka vi inte tala om. Äter pengar o gör INGEN som helst nytta för dig, mest bara i vägen eller så försöker dem ta din plats o bli herre på täppan genom i döda dig.

Men jessi, vi är inte där riktigt än så NJUT av allt du har och inte har. livet är ganska gött när man blir ompysslad av människor som älskar en :) i love you homeboii pussi