1.02.2010

hej allihopa! nu är jag tillbaka från den 25 gradiga värmen. har egentligen varit hemma i två dagar meee skit samma. hade glömt hur kallt här är! (ganska lätt när man har fått legat och gotta sig i solen i en vecka hehehe) men ALLT var inte underbart eftersom maten smakade bajs och fiiifan vad jobbiga egypterna var! man kunde inte gå på gatan utan att få höra "meeeeerry christmas!" och massa babbel om att man skulle in i deras jävla affär med vattenpipor, statyer av massa pyramider och fez-er (alltså precis samma saker som fanns i butiken bredvid). och det värsta av allt var att det var julpynt exakt ÖVERALLT. jag som åkte för att SLIPPA julen. i lobbyn på hotellet hade vi en fet tomtesläde med renar och hela kittet. har till och med en bild att visa (micke tyckte att det var DÖfräckt såklart...)

en annan sak som även sög balle i egypten var spriten! här har ni den äckligaste drinken jag någonsin har druckit...

och samma dag som detta (julafton) så skulle vi även på en julmiddag som var inkluderad i priset (vem säger nej till gratis liksom???) så här såg det utdetta var i ett hus som var långt ifrån färdig byggt. det var ungefär en parkeringsplats som dom hade byggt upp värsta tältet på, det var helt sjukt. och här är maten (som tyvärr inte var lika god som den såg ut att vara)

detta är bara en liten del av buffén överdriver inte när jag säger att det var 10 gånger detta och alla maträtter hade en egen liten skulptur. som tex. delfiner, eiffeltornet.
och här har vi poolen, som var ganska fail eftersom det typ aldrig var någon sol där men som tur var hade vi systerhotell med privat strand och uppvärmd pool så det var nemas problemas att bli brun.

här har ni det negativa med egypten. haha. återkommer med "bra" bilder sen. مع السلامة

Inga kommentarer: